Aplikace pro snadnou tvorbu key intelligence topics - Lisý, Martin; Trnka, Daniel; Vejlupek, Tomas; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Práce popisuje proces vývoje aplikace, která usnadňuje způsob tvorby key intelligence topics v Tovek Tools. Tovek Tools je soubor desktopových aplikací pro vyhledávání a analýzu velkého objemu textových informací z různorodých informačních zdrojů.
Vedoucí práce: Daniel Trnka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses