Analýza vizuální komunikace s koncovým uživatelem - Jeníčková, Tereza; Horný, Stanislav, 1955-; Fonferova, Ludmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Práce je rozdělena do dvou částí. V části první, teoretické, se pojednává zejména o základních principech a postupech v grafickém designu a jeho užití ve vztahu k pozorovateli. Vysvětluje základní principy designu užitého na webových stránkách a jeho vliv na uživatele. Část druhá, praktická, je zaměřena především na popis prováděných pokusů, při kterých bylo využito unikátní testovací zařízení ? oční kamera, a rozbor získaných výsledků. Jedná se o simulaci celého procesu analýzy nástrojů grafického designu, které jsou využívány pro zlepšení komunikace se zákazníkem.
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses