Použitelnost a testování webových stránek - Štádlerová, Michaela; Horný, Stanislav, 1955-; Subrta, Vaclav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Bakalářská práce se zabývá použitelností webových stránek a jejím testováním. Teoretická část obsahuje vybraná pravidla o použitelnosti, tak jak o nich píší odborníci na použitelnost jako Nielsen a Krug.V praktické části je proveden test použitelnosti na konkrétních stránkách města Berouna z pohledu turisty. Test je možné shlédnout na přiloženém DVD.Použitelnost je analyzována pomocí zjištěných nedostatků a jsou navrženy změny vedoucí k zlepšení použitelnosti stránek. Změny jsou rozděleny na dlohodobé a krátkodobé podle období, kdy mají být provedeny a jsou prezentovány pomocí srovnání obrázků současného a navrhovaného stavu.
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses