Naprogramování internetového obchodu včetně administračního systému - Vostrý, Jan; Marek, Luboš; Vronkova, Lada; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Naprogramování univerzálních modulů internetového obchodu (nákupní košík, registrace uživatelů, správa objednávek...) a administračního systému pro správu obchodu s ohledem na bezpečnost aplikací. Moduly budou splňovat základní funkční požadavky, budou vzájemně spolupracovat a bude možné je použít pro konkrétní zakázku na tvorbu internetového obchodu, což ušetří čas a práci.
Vedoucí práce: Luboš Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses