Vizuální prezentace firmy Fighter - Hanilec, Filip (2007)
Práce se zabývá možnostmi firem, jak o sobě dát vědět a zaujmout potencionálního zákazníka. Práce je zaměřená především na prezentaci firmy pomocí tištěných materiálů. Podrobně je zde popsán postup vedoucí k zhotovení katalogu produktů. Jsou zde popsány nejen technické detaily tisku v komerčních tiskárnách, ale i způsoby úpravy obrazů. Dále jsou zde ukázány příklady reklamy v časopisech a tištěné letáky.