Vizuální prezentace firmy Fighter - Hanilec, Filip; Horný, Stanislav, 1955-; Masek, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Rektorát (2007)
Práce se zabývá možnostmi firem, jak o sobě dát vědět a zaujmout potencionálního zákazníka. Práce je zaměřená především na prezentaci firmy pomocí tištěných materiálů. Podrobně je zde popsán postup vedoucí k zhotovení katalogu produktů. Jsou zde popsány nejen technické detaily tisku v komerčních tiskárnách, ale i způsoby úpravy obrazů. Dále jsou zde ukázány příklady reklamy v časopisech a tištěné letáky.
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Celoškolská pracoviště
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses