Integrace a využití datových struktur ekonomického systému POHODA v podnikovém informačním systému menší obchodní firmy. - Koreňová, Zuzana (2007)
Práce analyzuje možnosti propojení existující báze dat ekonomického systému POHODA s dalšími složkami širšího informačního systému, jako je internetová prezentace anebo elektronické obchodování a zároveň řeší vhodnou reprezentaci účetních dat tak, aby mohla být základem manažerského řízení podniku a informačním zdrojem pro podporu rozhodování, vytváření statistik prodeje, sledování a plánování zásob.