Integrace a využití datových struktur ekonomického systému POHODA v podnikovém informačním systému menší obchodní firmy. - Koreňová, Zuzana; Langhamrová, Jitka, 1958-; Susakova, Zdenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Práce analyzuje možnosti propojení existující báze dat ekonomického systému POHODA s dalšími složkami širšího informačního systému, jako je internetová prezentace anebo elektronické obchodování a zároveň řeší vhodnou reprezentaci účetních dat tak, aby mohla být základem manažerského řízení podniku a informačním zdrojem pro podporu rozhodování, vytváření statistik prodeje, sledování a plánování zásob.
Vedoucí práce: Jitka Kazdová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses