Optimalizace business procesu vybrané firmy - Subachev, Mikhail; Toman, Prokop, 1942-; Jetmarová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Diplomová práce popisuje prubeh projektu optimalizací business procesu firmy INSIA s.r.o. Jako základ se používá metodika reengineeringu podnikových procesu M. Hammera a J. Champyho. Práce obsahuje detailní popisy vybraných podnikových procesu, jejích podrobnou analýzu, optimalizacní návrhy a kalkulaci nákladu na implementací navržených zmen.
Vedoucí práce: Prokop Toman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses