Marketingová strategie stavební spořitelny - Mráz, Martin; Marek, Luboš; Kačín, Radovan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Tato práce je pojata jako návrh marketingové strategie na rok 2007. První částí práce je analýza ekonomických faktorů ČR a analýza výsledků stavebních spořitelen na našem trhu. Hlavní část návrhu nové strategie vychází z prvé části a je zaměřena na návrh nových produktů či zlepšení stávajích produktů. Je zde rozebrána i reklama či nová marketingová kampaň.
Vedoucí práce: Luboš Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses