Návrh a užívání prototypu CarPC - osobního počítače v automobilu - Poludvorná, Lucie; Julišová, Kateřina; Škopec, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Ve své práci jsem chtěla přiblížit osobní počítač do auta - zkráceně nazývaný CarPC. První část je věnována možnostem sestavení hardwarové části počítače, druhá část se zabývá softwarovými aplikacemi, které lze v takovémto počítači využít. V textu jsou uvedeny i vlastní poznámky ke kompatibilitě jednotlivých komponent, v závěru se zabývám dalším možným využitím. V práci jsem čerpala ze skušeností s testováním tohoto počítače, které jsem získala během své praxe.
Vedoucí práce: Kateřina Julišová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses