Realizace fotografických potřeb ve firemní praxi - Dvořáčková, Lucie; Horný, Stanislav, 1955-; Sláma, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Práce se zabývá analýzou fotografických potřeb firem, zhodnocením dílčích variant řešení a následným návrhem řešení komplexního, prezentovaného ve třech finančních alternativách.
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses