Návrh online webové aplikace pracující s podkladovou databází umístěnou na internetovém serveru - Fuchs, David; Stočesová, Kateřina; Julišová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Rektorát (2007)
návrh aplikace, návrh GUI, tvorba skriptů
Vedoucí práce: Kateřina Stočesová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Celoškolská pracoviště
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses