Podnikatelská koncepce firmy AVON Cosmetics zaměřená na CRM a PR - Galkina, Anna; Johnová, Radka, 1958-; Šušáková, Zdeňka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
-
Vedoucí práce: Radka Smrtková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses