Návrh a vývoj aplikace pro internetový obchod - Jandák, Miroslav (2007)
Cílem této práce je navrhnout a naprogramovat základní řešení webové aplikace sloužící jako internetový obchod. Aplikace je vyvinuta pomocí techologií ASP.NET 2.0 a MS SQL Server 2005. Součástí práce je specifikace požadavků, fyzický model databáze a popis, jak jsou řešeny jednotlivé funkčnosti včetně ukázek scriptů v jazyce C# případně SQL. V závěru práce je nastíněno, kam by měl směřovat další další vývoj.