Databázová aplikace pro Call Cehtrum - Klíma, Jiří (2007)
Tato bakalářská práce se zabývá aplikací pro evidenci hovorů Call Centra společnosti CAC Leasing. Část práce je věnována stávající aplikaci, která se používá v Call Centru. Analyzuje její užití, funkce, seznam položek, které eviduje, a specifikuje nevyhovující parametry a vlastnosti, které se negativně projevují v praxi. Hlavní úkol práce je navrhnout novou databázovou aplikaci, která bude řešit zjištěné konkrétní nedostatky s ohledem na maximální zvýšení efektivity práce uživatelů a minimální náklady.