Výběr vhodného systému pro analýzu prodejů farmaceutických přípravků pro firmu Amersham Health - Součková, Radka; Kučerová, Helena; Pátek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Vzhledem k danému tématu je tato bakalářská práce pojata jako srovnávací analýza dostupného aplikačního softwaru vhodného pro podporu procesu analýzy prodejů ve farmaceutické firmě Amersham Health (CEE) HandelsGmbH (nyní GE Healthcare). V první části práce je stručně firma představena včetně její organizační struktury. V souvislosti s vymezením specifického odběratele je začleněna, pro lepší pochopení firmy, analýza zákazníka. Dále je přiblížena problematika zpracování prodejních dat ve farmaceutické firmě a popsán původní a prozatímně používaný software pro zpracování prodejů. Stěžejní pozornost je věnována procesní analýze a následnému popisu vybraných vhodných aplikačních softwarů. V této kapitole je též zahrnuta identifikace konkrétního procesu týkajícího se prodeje přípravků a zejména specifikace daných požadavků na aplikační software. V závěru práce je provedeno shrnutí vybraných variant softwarů a aplikací, se zaměřením na doporučení vhodného systému s ohledem na dané skutečnosti týkající se firmy Amersham Health.
Vedoucí práce: Helena Kučerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses