Bezpečnost webových aplikací (PHP) - Císař, Daniel (2007)
Práce pojednává o běžných bezpečnostních ohrožních webových aplikací, kterou jsem napsané v programovacím jazyce PHP. Nabízí přehled následujících útoků: XSS, CSRF, SQL injection, session stealing, session fixation. V práci je uvedeno, jak se těmto útokům vyvarovat či minimalizovat jejich riziko.