Bezpečnost webových aplikací (PHP) - Císař, Daniel; Voříšek, Jiří, 1950-; Vronková, Lada; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Práce pojednává o běžných bezpečnostních ohrožních webových aplikací, kterou jsem napsané v programovacím jazyce PHP. Nabízí přehled následujících útoků: XSS, CSRF, SQL injection, session stealing, session fixation. V práci je uvedeno, jak se těmto útokům vyvarovat či minimalizovat jejich riziko.
Vedoucí práce: Jiří Voříšek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses