Krizový plán reklamy a podpory prodeje firmy po neplánované změně obchodní značky ve firmě Markis - Fedorová, Markéta; Jablonský, Josef, 1955-; Johnová, Radka, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Práce popisuje přípravu plánu reklamy a podpory prodeje firmy po neplánované změně obchodní značky. Plán zahrnuje dílčí kroky procesu registrace nové obchodní značky firmy, SWOT analýzu firmy a jejího největšího konkurenta, analýzu trhu, finanční rozpočet, časový plán a charakteristiku a možnosti využití reklamních nástrojů. Práce je též věnována využití Internetu v reklamní kampani.
Vedoucí práce: Josef Jablonský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses