Automatizované testování prostřednictvím programu TestComplete - Sellnerová, Eva; Kučerová, Helena; Klimánek, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Zpracování návrhu implementace programu Test Complete do procesů automatického testování ve společnosti LMC. Vyhodnocení výsledků a přínosů implementace.
Vedoucí práce: Helena Kučerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses