Hospodaření a finanční analýza Firmy Novák - papír, s.r.o. nutná pro získání dotací od Evropské unie - Pirela, Maríacristina Cáceres (2007)
V této práci se zabývá hospodařením a finanční analýzou firmy Novák ? papír s.r.o., která je potřebná pro žádost o dotaci u CzechInvestu.