Hospodaření a finanční analýza Firmy Novák - papír, s.r.o. nutná pro získání dotací od Evropské unie - Pirela, Maríacristina Cáceres; Kaňka, Miloš; Veselý, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
V této práci se zabývá hospodařením a finanční analýzou firmy Novák ? papír s.r.o., která je potřebná pro žádost o dotaci u CzechInvestu.
Vedoucí práce: Miloš Kaňka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses