Návrh a konstrukce datového projektoru - Wallenfels, Jiří; Langhamrová, Jitka, 1958-; Štěpán, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Cílem této práce je nastínit možnosti návrhu a konstrukce datového projektoru z běžně dostupných součástek. První část této práce bude teoreticky popisovat, jak takový DIY projektor funguje a jak fungují jeho jednotlivé části. Budou v ní také ukázána možná řešení daných dílčích problémů. V druhé části pak bude stručný popis konstrukce takového projektoru a popis řešení problémů, které nastaly při samotné konstrukci a jakým způsobem jsem je vyřešil. Budou tam také prezentovány výsledky. V závěru bude stručné zhodnocení a nakonec ještě malá zmínka o projekčních plochách, které sice nejsou tématem práce, ale je vhodné se o nich zmínit, protože s tématikou DIY projektoru úzce souvisí.
Vedoucí práce: Jitka Langhamrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses