Realizace přechodu počítačové sítě na ZŠ Praha 9 - Kbely od projketu INDOŠ pod vlastní správu - Kocman, Martin; Škopec, Antonín; Vronková, Lada; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Úlohou této práce je popis přechodu počítačové sítě na Základní škole Praha 9 - Kbely od projektu Internet do škol pod vlastní správu. Tato škola získala roku 2002 v rámci daného projektu plně vybavenou počítačovou učebnu včetně nově vytvořené infrastruktury. Správa té sítě byla svěřena generálnímu dodavateli. Roku 2007 se škola rozhodla ustoupit od projektu a převzít pod vlastní správu školní síť. Veškeré činnosti s tím související byly rozděleny do několika fází, které počínaly rozhodovacími procesy o budoucích funkcionalitách sítě, pokračovaly výběrem vhodného softwarového vybavení vč. licenčních programů a končily vlastní reinstalací sítě.
Vedoucí práce: Antonín Škopec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses