Návrh, vývoj a implementace evidenčního systému pro firmu Autodoplňky Ondřej Horniecký - Šubrt, Radek; Julišová, Kateřina; Klas, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Cílem této bakalářské práce je návrh, vývoj a implementace jednoduché aplikace pro sledování skladového stavu ve firmě Autodoplňky Ondřej Horniecký, jejíž sklad se nachází ve stejném místě jako prodejna a zboží není evidováno rozdílně mezi skladem a prodejnou. Aplikace by dále měla obsahovat základní funkce spojené s procesy probíhajícími v prodejně, jako je pokladna, vyhledávání zboží a základní statistiky prodeje.
Vedoucí práce: Kateřina Julišová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses