Komparační studie SPRINX CRM.NET proti konkurenčním produktům - Dušek, Stanislav; Julišová, Kateřina; Šubrta, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Diplomová práce se týká CRM systémů určených pro malé a střední firmy. Cílem je získání konkurenčních produktů SPRINX CRM.NET a nalezení nových funkčností. Nejdříve je zmíněna historie a objasněn pojem termínu CRM (Customer Relationship Management), jsou zmíněny výhody a rizika závádění CRM do firmy. Je vymezen obsah CRM. Průzkum trhu mapuje cestu hledání konkurenčních programů: a to stanovením kritérií pro jejich hledání, jejich hledání a jejich třídění, kde výsledkem je tabulka vybraných konkurenčních produktů. U vybraných produktů je vyhledáno více bližších údajů a dojde k jejich oslovení. Vybrané došlé produkty jsou testovány dle stanovených kritérií a výsledky jsou zdrojem pro závěrečné doporučení.
Vedoucí práce: Kateřina Julišová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses