Finanční analýza společnosti IVECO Czech Republic, a. s - Nazmieva, Alina; Voříšek, Jiří, 1950-; Pátek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Jako téma bakalářské práce jsem zvolila finanční analýzu společnosti Iveco Czech Republic, a. s. Tato společnost je jedná z největších společností, podnikajících v oblasti dopravy a konkrétně výroby dopravních prostředků na evropském trhu, a proto bylo by zajímavý prozkoumat její situaci v letech 2002?2006, tedy cílem mé práce je na základě získaných výsledků posoudit finanční zdraví společnosti. Informační zdroje pro finanční analýzu jsou výroční tiskové zprávy, rozvahy, účetní závěrky, které jsou zveřejněny na webovém serveru společnosti, a ostatní oficiální informační zdroje. Tato finanční analýza je zpracovávána z externího pohledu.
Vedoucí práce: Jiří Voříšek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses