Analýza a návrh změn marketingové komunikace společnosti Ekokom směrem k občanům - Kuhn, Petr (2008)
Práce hodnotí současný stav marketingové komunikace - komunikačních aktivit společnosti Eko-kom a na základě navrženého průzkumu uvádí možné změny i nové aktivity.