Analýza a návrh změn marketingové komunikace společnosti Ekokom směrem k občanům - Kuhn, Petr; Johnová, Radka, 1958-; Šušáková, Zdeňka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce hodnotí současný stav marketingové komunikace - komunikačních aktivit společnosti Eko-kom a na základě navrženého průzkumu uvádí možné změny i nové aktivity.
Vedoucí práce: Radka Smrtková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses