Návrh a implementace logovací komponenty newsroomového systému Octopus - Vašák, Michal; Voříšek, Jiří, 1950-; Vronková, Lada; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Tato práce popisuje návrh a vytvoření logovací komponenty pro newsroomový systém Octopus 6. Struktura práce vychází z omezené verze metodiky Agile Unified Process. V první fázi jsou stanoveny požadavky na komponentu a prozkoumána již existující a dostupná řešení logování v jazyce Java. Na konci této části jsou zvoleny nástroje pro fáze další. Ve druhé etapě je poté vytvořen detailní návrh její struktury a formátu výsledných logů. Ve třetí fázi je komponenta naprogramována v jazyce a v této práci představena prostřednictvím zdrojových kódů a několika kapitol blíže popisujících základní části hotového kódu.
Vedoucí práce: Jiří Voříšek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses