Funkcionalita elektronického obchodu Alza.cz a její srovnání s obchody Czech Computer a Mironet - Kočí, Michal; Kučerová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Obsahem mé bakalářské práce je popsání funkcionalit elektronického obchodu Alza.cz. Ve své práci se zabývám vzhledem webových stránek a uspořádáním informací na stránkách obchodu. Pro elektronický obchod Alza.cz je popsán postup práce s jeho systémem, jeho nabízené funkce a možnosti. Bakalářská práce ukazuje konkrétní postupy při nákupu, s použitím obrázků ukazuje, jak zákazník postupuje při tvorbě objednávky. Jádrem projektu je srovnávací šetření funkcionalit obchodu Alza.cz spolu s elektronickými obchody Czech Computer a Mironet. Celý projekt je proveden na základě pozorování jednotlivých internetových obchodů s cílem zjištění rozdílů mezi tím, jak jednotlivé systémy e-shopů pracují.
Vedoucí práce: Helena Kučerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses