Tréninkový deník atleta ? : projekt databáze s prototypovým řešením - Tučanová, Zdeňka (2008)
Náplní mé bakalářské práce je návrh a zpracování elektronického systému evidence tréninku. Práce začíná stručným uvedením do problematiky evidence tréninku. Následuje specifikace požadavků na výsledný systém, požadavky na jeho funkcionalitu a návrh řešení. Návrh řešení je tvořen datovými modely, systémovou dokumentací a stručným popisem implementace a ovládání programu.