Tréninkový deník atleta ? : projekt databáze s prototypovým řešením - Tučanová, Zdeňka; Kučerová, Helena, 1954-; Mikan, Pavel, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Náplní mé bakalářské práce je návrh a zpracování elektronického systému evidence tréninku. Práce začíná stručným uvedením do problematiky evidence tréninku. Následuje specifikace požadavků na výsledný systém, požadavky na jeho funkcionalitu a návrh řešení. Návrh řešení je tvořen datovými modely, systémovou dokumentací a stručným popisem implementace a ovládání programu.
Vedoucí práce: Helena Mikanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses