Analýza a návrh webového rozhraní pro uživatele služeb typu Document delivery jako součást Analýzy implementace DDS do AKS NPKK - Bartoš, Jan (2008)
Práce popisuje vytvoření návrhu nového webovského rozhraní e-PK pro nově vytvářený modul ?document delivery? automatizovaného knihovního systému KP-WIN SQL. Návrh byl vypracován na základě analýzy stávajícího rozhraní e-PK a porovnání e-PK s rozhraním Virtuální polytechnické knihovny. Dále byly zakomponovány návrhy, potřeby a přání servisního centra e-PK za využití dynamicky generovaných stránek a přístupu k databázi.