Analýza a návrh webového rozhraní pro uživatele služeb typu Document delivery jako součást Analýzy implementace DDS do AKS NPKK - Bartoš, Jan; Marek, Luboš; Vronková, Lada; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce popisuje vytvoření návrhu nového webovského rozhraní e-PK pro nově vytvářený modul ?document delivery? automatizovaného knihovního systému KP-WIN SQL. Návrh byl vypracován na základě analýzy stávajícího rozhraní e-PK a porovnání e-PK s rozhraním Virtuální polytechnické knihovny. Dále byly zakomponovány návrhy, potřeby a přání servisního centra e-PK za využití dynamicky generovaných stránek a přístupu k databázi.
Vedoucí práce: Luboš Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses