Finanční analýza podniku HAMÉ, a.s. - Dvořák, Radek (2008)
Cílem mé práce bylo zhodnotit finanční situaci podniku HAMÉ, a.s., pomocí finanční analýzy. Na základě údajů získaných z účetních výkazů pak sestavit skupinu ukazatelů a jejich výsledky porovnat s doporučenými hodnotami.