Finanční analýza podniku HAMÉ, a.s. - Dvořák, Radek; Šubrt, Petr; Šušáková, Zdeňka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Cílem mé práce bylo zhodnotit finanční situaci podniku HAMÉ, a.s., pomocí finanční analýzy. Na základě údajů získaných z účetních výkazů pak sestavit skupinu ukazatelů a jejich výsledky porovnat s doporučenými hodnotami.
Vedoucí práce: Petr Šubrt
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses