Vliv krize na státní finanční podporu exportu v ČR - Kohlmann, Daniel (2014)
Cílem této práce je zhodnocení vlivu světové ekonomické krize na státní finanční podporu exportu v ČR. Práce popisuje systém státní podpory exportu a v praktické části analyzuje vliv krize na činnost EGAP v letech 2007 - 2014. Na základě analýzy vybraných ukazatelů činnosti této společnosti byla prokázána protikrizová povaha její činnosti.