Vliv krize na státní finanční podporu exportu v ČR - Kohlmann, Daniel; Taušer, Josef; Jurek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem této práce je zhodnocení vlivu světové ekonomické krize na státní finanční podporu exportu v ČR. Práce popisuje systém státní podpory exportu a v praktické části analyzuje vliv krize na činnost EGAP v letech 2007 - 2014. Na základě analýzy vybraných ukazatelů činnosti této společnosti byla prokázána protikrizová povaha její činnosti.
Vedoucí práce: Josef Taušer
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses