Inbound marketing v provozní fázi webu - Váňa, Vojtěch; Novák, Michal; Kincl, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2016)
Cílem kvalifikační práce je analýza vytyčených inbound marketingových komponent a návrh strategické koncepce s možným uchopením návrhu do reálného prostředí analyzovaného webu v rámci stanovených komponent. V teoretické části je autorem před-stavena strategie inbound marketingu jako celku a jeho obecného inbound marketingové komponenty. V praktické části je pak popsána analýza webového magazínu v souvislosti s chováním uživatelů včetně specifikace návštěvnosti vůči konkrétnímu obsahu, nastavení dílčích faktorů SEO a práce s organickým marketingem na sociálních sítích. V závěru práce jsou popsány zanalyzované metriky a popsána konkrétní doporučení návrhu
Vedoucí práce: Michal Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: World Wide Web; sociální sítě; obsahový marketing; internetový marketing; management [obor dipl. práce]; inbound marketing; obsahový marketing; search engine optimization; diplomové práce; World Wide Web; social networks; content marketing; Internet marketing; master's theses