Pracovní motivace a osobní rozvoj studentů - Borýsek, Patrik (2016)
Tato bakalářská práce má za cíl zjistit, co je pro studenty z hlediska motivace důležité a jakými způsoby přistupují ke svému rozvoji. Teoretická část práce nahlíží na různé motivační teorie a přístupy k řízení lidských zdrojů. Dotýká se též atributů osobního rozvoje a práce na individualitě. Praktická část sestává z výzkumu mezi českými vysokoškolskými studenty, a to formou dotazníkového šetření. Následuje komparace teoretických poznatků s výsledky výzkumu a doporučení pro vysoké školy a zaměstnavatele do budoucna. Závěr celou práci shrnuje.