Pracovní motivace a osobní rozvoj studentů - Borýsek, Patrik; Křečková Kroupová, Zuzana, 1972-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Tato bakalářská práce má za cíl zjistit, co je pro studenty z hlediska motivace důležité a jakými způsoby přistupují ke svému rozvoji. Teoretická část práce nahlíží na různé motivační teorie a přístupy k řízení lidských zdrojů. Dotýká se též atributů osobního rozvoje a práce na individualitě. Praktická část sestává z výzkumu mezi českými vysokoškolskými studenty, a to formou dotazníkového šetření. Následuje komparace teoretických poznatků s výsledky výzkumu a doporučení pro vysoké školy a zaměstnavatele do budoucna. Závěr celou práci shrnuje.
Vedoucí práce: Zuzana Křečková Kroupová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses