Jak efektivně prosadit změnu u subjektů zabývajících se účetnictvím - Dvořáková, Michaela (2016)
Hlavním cílem mé diplomové práce je provést analýzu stávajících postupů, které se využívají při zavádění změn u subjektů zabývajících se účetnictvím a pokusit se navrhnout jiné efektivnější postupy, které dosud nebyly využívané. Na konkrétním účetním subjektu je provedena analýza dosud používaných postupů při předkládání návrhu a prosazení provedení změny. Zároveň je proveden rozhovor podle nových postupů při prosazování změny. Výstupem mé práce je návrh postupu prosazení změny na základě nových poznatků o vnitřní motivaci ke změně.