Jak efektivně prosadit změnu u subjektů zabývajících se účetnictvím - Dvořáková, Michaela; Stejskalová, Irena, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Tužová, Julie (2016)
Hlavním cílem mé diplomové práce je provést analýzu stávajících postupů, které se využívají při zavádění změn u subjektů zabývajících se účetnictvím a pokusit se navrhnout jiné efektivnější postupy, které dosud nebyly využívané. Na konkrétním účetním subjektu je provedena analýza dosud používaných postupů při předkládání návrhu a prosazení provedení změny. Zároveň je proveden rozhovor podle nových postupů při prosazování změny. Výstupem mé práce je návrh postupu prosazení změny na základě nových poznatků o vnitřní motivaci ke změně.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: management změny; pracovní motivace; koučování; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; management of change; employee motivation; personal coaching; master's theses