Možnosti využití principů revenue managementu a marketingové propagace v úseku Food&Beverage vybraného hotelu - Trnková, Lucie; Jenčková, Jiřina; Indrová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Diplomová práce se zabývá analýzou řízení oddělení food & beverage managementu a marketingové propagace stravovacích zařízení Clarion Congress Hotel Prague. V práci je představen současný stav aplikace revenue managementu a propagace restaurací, na který byly následně hledány možnosti zefektivnění provozu za účelem zvýšení tržeb vzhledem k teoretickým poznatkům.
Vedoucí práce: Jiřina Jenčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses