Péče o zaměstnance - Šmejkalová, Petra; Soušková, Milena; Spirit, Michal, 1943-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou péče o zaměstnance. Cílem práce je analýza právního institutu péče o zaměstnance, zhodnocení právní úpravy a zhodnocení úrovně péče o zaměstnance v konkrétním subjektu. Práce je rozvržena do čtyř kapitol, přičemž první kapitola se věnuje nejprve vymezení pojmu péče o zaměstnance a právní úpravě tohoto institutu. Následně je proveden rozbor pracovních podmínek, odborného rozvoje zaměstnanců, stravování zaměstnanců a zvláštních pracovních podmínek pro některé zaměstnance. Druhá kapitola se podrobněji zabývá odborným rozvojem zaměstnanců. Třetí kapitola charakterizuje zaměstnanecké výhody, jejich význam a typy. Poslední kapitola se zabývá péčí o zaměstnance a zaměstnaneckými výhodami v konkrétním subjektu, je doplněna dotazníkovým šetřením, jehož úkolem je zjistit spokojenost zaměstnanců s péčí zaměstnavatele.
Vedoucí práce: Milena Soušková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses