Energetická bezpečnost USA - Avetisyan, Mihran; Jeníček, Vladimír, 1932-; Buryan, Šimon; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Téma této bakalářské práce je Energetická bezpečnost USA. V první části definuji energetickou bezpečnost. V druhé a třetí části analyzuji vybavenost USA energetickými zdroji, spotřebu těchto zdrojů, soběstačnost USA a poté následuje SWOT analýza. Čtvrtá kapitola je poté věnována energetické politice USA.
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses