Společenská odpovědnost firmy Česká spořitelna - Kropáčová, Zuzana (2016)
Bakalářská práce se zabývá konceptem společenské odpovědnosti firem a její aplikací na příkladu vybrané bankovní firmy Česká spořitelna. Cílem je zanalyzovat jednotlivé odpovědné aktivity České spořitelny a zachytit šíři a diverzitu jejich společenského dopadu. Za pomoci teoretického základu a následného sběru kvantitativních a kvalitativních dat konkrétní společnosti je zdůrazněn pozitivní přínos společenské odpovědnosti a jeho důležitost ve světě podnikání.