Společenská odpovědnost firmy Česká spořitelna - Kropáčová, Zuzana; Chylíková, Hana, 1953-; Menclová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Bakalářská práce se zabývá konceptem společenské odpovědnosti firem a její aplikací na příkladu vybrané bankovní firmy Česká spořitelna. Cílem je zanalyzovat jednotlivé odpovědné aktivity České spořitelny a zachytit šíři a diverzitu jejich společenského dopadu. Za pomoci teoretického základu a následného sběru kvantitativních a kvalitativních dat konkrétní společnosti je zdůrazněn pozitivní přínos společenské odpovědnosti a jeho důležitost ve světě podnikání.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses